top of page

Κεραλοιφή για κατάκλιση

Οι κεραλοιφές είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα του δέρματος. Συνήθως περιέχουν θρεπτικά συστατικά και ενυδατικές ουσίες που στοχεύουν στην ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος. Οι κεραλοιφές χρησιμοποιούνται για πολλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων:

Κεραλοιφή
  1. Ενυδάτωση: Πολλές κεραλοιφές περιέχουν ενυδατικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.

  2. Καταπράυνση: Κάποιες κεραλοιφές περιέχουν φυτικά έλαια ή άλλα συστατικά (πχ αλόη ή πανθενόλη) που μπορούν να καταπραΰνουν ερεθισμένο δέρμα.

  3. Προστασία: Ορισμένες κεραλοιφές προσφέρουν προστασία από εξωτερικούς παράγοντες όπως οικιακά χημικά, ακτινοβολία UV και άλλα ερεθιστικά παράγοντα.

Συνολικά, οι κεραλοιφές αποτελούν ένα πολύπλοκο και πολυχρηστικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα και την προστασία του δέρματος σε πολλές καταστάσεις.


Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κομμάτι της πρόληψης αλλά όχι της επούλωσης ελκών που φέρουν εξίδρωση (δεν μπορούν να παραμείνουν στο έλκος λόγω των εξιδρωμάτων).


Για πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια των υλικών για την αντιμετώπιση κατακλίσεων μέσω ΕΟΠΥΥ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας.






bottom of page