Προϊόντα κατάκλισης

Για τις τιμές των προϊόντων για την πρόληψη κατακλίσεων αλλά και πληροφορίες σχετικά με την χρήση τους καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Αερόστρωμα κατάκλισης 

αερόστρωμα κατάκλισης,κατάκλιση

  Η πρώτη γραμμή αντιμετώπισης και πρόληψης κατακλίσεων αλλά και μία καλή μέθοδος ανακούφισης και γρήγορης επούλωσης τραυμάτων είναι το αερόστρωμα κατάκλισης.

  Αποτελείται απο δύο κομμάτια , το στρώμα και την αντλία παροχής εναλλασσόμενης πίεσης.Λόγω της εναλλασσόμενης πίεσης παρέχεται στο σώμα του ασθενούς ένα ελαφρό μασάζ και μειώνεται η πίεση στις τραυματισμένες περιοχές.

  Το κυψελωτό στρώμα που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι ανώτερης ποιότητας (το στρώμα είναι ανθεκτικό αντέχει εώς 120 κιλά βάρος) και ρυθμίζεται εύκολα ανάλογα με το βάρος του ασθενούς.Παρέχεται μαζί με την αντλία και με εγγύηση ενός έτους.

Αλοιφή για την προστασία του ερεθισμένου δέρματος

menalind.jpg

 Eνισχύει την ανθεκτικότητα των εξαιρετικά ξηρών και λεπτών σηµείων της επιδερµίδας.Περιέχει το πολύτιμο σύμπλοκο Nutriskin Protection που αποτελείται από πλούσιο φυσικό αμυγδαλέλαιο, ενυδατικά αμινοξέα, κρεατίνη που χαρίζει ενέργεια στο δέρμα και απαραίτητα ακόρεστα λιπαρά οξέα που προλαμβάνουν τις φλεγμονές καθώς και οξείδιο του ψευδαργύρου, σχηματίζει φιλμ προστασίας (προστασία από ούρα και κόπρανα).

Μπάνιο σώματος χωρίς νερό

ξηρο μπανιο.png

  Το σετ περιλαμβάνει 8 εμποτισμένα γάντια για μπάνιο σώματος χωρίς νερο σε περίπτωση κατακεκλιμένου ασθενούς. 

-Δεν προκαλούν αλλεργίες και έχουν ουδέτερο PH.

-Κάθε γάντι αφορά διαφορετική περιοχή του σώματος του ασθενούς.

-Αφορά ασθενείς σε κατάκλιση και νοσηλευόμενους σε νοσοκομεία που το μπάνιο με νερό δεν είναι εφικτό.

Προστατευτικά φτέρνας 

προστατευτικό κατάκλισης,κατάκλιση,kataklisi,kataklish,epithemata,επιθέματα

  Τα προστατευτικά φτέρνας μας προσφέρουν την απαραίτητη μείωση της πίεσης σε αυτά τα ευαίσθητα σημεία.Η τοποθέτηση τους είναι απλή και δεν χρειάζεται να στηρίζουμε τα άκρα συνέχεια σε μαξιλάρια.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τους αγκώνες.

  Η συσκευασία τους περιλαμβάνει ένα ζευγάρι προστατευτικών φτέρνας. 

 

Μαξιλάρια για αποφυγή κατακλίσεων

μαξιλάρι,προστατευτικό κατάκλισης,κατάκλιση,kataklisi,kataklish,epithemata,επιθέματα
μαξιλάρι,προστατευτικό κατάκλισης,κατάκλιση,kataklisi,kataklish,epithemata,επιθέματα
μαξιλάρι,προστατευτικό κατάκλισης,κατάκλιση,kataklisi,kataklish,epithemata,επιθέματα
μαξιλάρι,προστατευτικό κατάκλισης,κατάκλιση,kataklisi,kataklish,epithemata,επιθέματα

  Τα μαξιλάρια κατάκλισης επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί, μειώνοντας τη θερμότητα και αποφορτίζοντας τα σημεία που δέχονται αυξημένη πίεση στην καθιστή θέση.

Είδη μαξιλαριων : κυψελωτό , με αφρολέξ , με αεροκυψέλες , με gel. 

  Είναι μία καλή μέθοδος πρόληψης κατακλίσεων αλλά και βοηθάει στο να επουλωθούν τραύματα κατάκλισης λόγω της μειωμένης πίεσης στην τραυματισμένη περιοχή.

Μαξιλάρι κατάκλισης για τον κόκκυγα

%CE%9C%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%9B%CE%91%CE%

  Το μαξιλάρι για την ιεροκοκκυγική περιοχή περιέχει memory foam και το σημείο επαφής του μαξιλαριού με τον κόκκυγα λείπει. 

  Χρησιμεύει για την πρόληψη αλλά και την επούλωση τραυμάτων κατάκλισης που οφείλονται στην παρετεταμένη καθιστή θέση του ασθενούς σε καροτσάκι ή καθισμα (π.χ. καναπές).

Hemagel Procto - πρωκτικές ραγάδες και αιμορροΐδες

hemagel procto.png

  Το Hemagel Procto είναι υπόθετα για την αντιμετώπιση τραυμάτων του ορθικού βλεννογόνου.Μειώνει την αιμοραγία απο αιμορροΐδες (ακόμα και μετά απο χειρουργείο για την εξάλειψη τους) και τη δυσφορία στον πρωκτό.

  Βοηθάει τον ασθενή να επουλώσει τραύματα του πρωκτού μετά από συνεχείς διάρροιες.