Πορεία πληγών κατάκλισης και άλλων ελκών

Για πληροφορίες σχετικά με τα υλικά κατάκλισης και την προμήθειας τους μέσω ΕΟΠΥΥ πατήστε εδώ.

Πορεία έλκους κατάκλισης κόκκυγα

  Οι κατακλίσεις κόκκυγα (ιεροκοκκυγική περιοχή) θεωρούνται τραύματα που επουλώνουν δύσκολα λόγω της υψηλής πίεσης που εφαρμόζεται στον κόκκυγα αλλά και λόγω της φυσιολογίας της περιοχής (βρίσκεται το ιεροκοκκυγικό οστό ).Τα τραύματα κατάκλισης κόκκυγα κλέινουν πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα σημεία του σώματος όμως με την σωστή χρήση υλικών αντιμετωπίζονται επιτυχώς.Για πληροφορίες σχετικά με την κατάκλιση κόκκυγα πατήστε εδώ.

  Παρατηρούμε την αφαίρεση της νέκρωσης με χρήση υδρογέλης για 15 μέρες.

Έλκος κατάκλισης με συνύπαρξη διαβήτη τύπου 2 στον μηρό 

  Το τραύμα εντοπίζεται στο γλουτό και χρειάστηκε αντιβίωση για 4 μέρες μαζί με χρήση επιθεμάτων αργύρου.Το τραύμα επούλωσε σε 3 βδομάδες χωρίς καθαρισμό από χειρουργό ή χρήση υδρογέλης.

Κατάκλιση πτέρνας με συνύπαρξη οστεομυελίτιδας

  Η κατάκλιση πτέρνας αποτελεί μία δύσκολη περίπτωση όμως αντιμετωπίζεται επιτυχώς με την χρήση των σωστών υλικών πάνω στο τραύμα.

  Στην συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε υδρογέλη για μία βδομάδα και ύστερα καθαρίστηκε χειρουργικά.Το τραύμα παρέμεινε κλειστό με καθημερινές αλλαγές επιθεμάτων.Οι πληγές στην φτέρνα επούλωσαν σχετικά γρήγορα λόγω του καλού χειρουργικού καθαρισμού και των επιθεμάτων που εφαρμόστηκαν στο τραύμα.

facebook.jpg

2021 created by vitaplast

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα

2111839987

6957979111

Θεσσαλονίκη

6981900868