Πορεία πληγών κατάκλισης και άλλων ελκών

Πορεία έλκους κατάκλισης κόκκυγα

  Οι κατακλίσεις κόκκυγα θεωρούνται τραύματα που επουλώνουν δύσκολα λόγω της υψηλής πίεσης που εφαρμόζεται στον κόκκυγα αλλά και λόγω της φυσιολογίας της περιοχής (βρίσκεται το ιεροκοκκυγικό οστό ).Τα τραύματα κατάκλισης κόκκυγα κλέινουν πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα σημεία του σώματος όμως με την σωστή χρήση υλικών αντιμετωπίζονται επιτυχώς.Για πληροφορίες σχετικά με την κατάκλιση κόκκυγα πατήστε εδώ.

  Παρατηρούμε την αφαίρεση της νέκρωσης με χρήση υδρογέλης για 15 μέρες.Το τραύμα νεαροποιήθηκε και η επούλωση είναι δεδομένη.Πλέον γίνεται χρήση κολλητικού επιθέματος κάλυψης.

Έλκος κατάκλισης με συνύπαρξη διαβήτη τύπου 2 στον μηρό 
Κατάκλιση πτέρνας με συνύπαρξη οστεομυελίτιδας

  Η κατάκλιση πτέρνας αποτελεί μία δύσκολη περίπτωση όμως αντιμετωπίζεται επιτυχώς με την χρήση των σωστών υλικών πάνω στο τραύμα.

  Στην συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε υδρογέλη για μία βδομάδα και ύστερα καθαρίστηκε χειρουργικά.Το τραύμα παρέμεινε κλειστό με καθημερινές αλλαγές επιθεμάτων.Οι πληγές στην φτέρνα επούλωσαν σχετικά γρήγορα λόγω του καλού χειρουργικού καθαρισμού και των επιθεμάτων που εφαρμόστηκαν στο τραύμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα

2111839987

6957979111

Θεσσαλονίκη

6981900868

2020 created by vitaplast